TUSIAD Digital Kampüs Ziyaretleri

03-03-2021

TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! Girişimcilik Programı dijital kampüs ziyaretlerinde öğrenci toplulukları ile buluşuyor.

TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! Çalışma Grubu Üyesi & Binovative Yönetim Kurulu Başkanı Murat Peksavaş Çalışma Grubu Başkanı Dr. İzel Levi Coşkun ve Doğuş Üniversitesi Girişimcilik Kulübü, İÜ İktisat Fakültesi Girişimcilik kulübü, Edirne Trakya University Pharmaceutical Student Association , Endüstri ve Bilim Kulübü , Fırat Üniversitesi Teknoloji Ar-Ge ve Girişimcilik öğrenci topluluğu , Dokuz Eylül Üniversitesi Woman in Business, Dokuz Eylül Üniversitesi Endüstri Mühendisliği öğrenci topluluklarının katılımıyla gerçekleşecek etkinlik 4 Mart Perşembe günü 16.30’da!

Bu etkinlikte TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! hakkında ayrıntılı bilgi edinebilecek Binovative Yönetim Kurulu Başkanı Murat Peksavaş , Çalışma Grubu Başkanı ve Mazars Denge, CEO & Sürdürülebilirlik Elçisi Dr. İzel Levi Coşkun’a merak ettiklerinizi sorabileceksiniz.

Eğer sen de Doğuş Üniversitesi Girişimcilik Kulübü, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Girişimcilik kulübü, Edirne Trakya University Pharmaceutical Student Association , Endüstri ve Bilim Kulübü , Fırat Üniversitesi Teknoloji Ar-Ge ve Girişimcilik öğrenci topluluğu , Dokuz Eylül Üniversitesi Woman in Business öğrenci topluluklarının üyesiysen bu formu doldurarak etkinliğe katılabilirsin.

Katılım Bağlantısı: https://tusiad-org.zoom.us/j/89895870389

Meeting ID: 898 9587 0389